Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین جشن منتقدان سینمای ایران  که قرار بود راس ساعت ۱۸ آغاز شود با تاخیر یک ساعته  و با اعتراض خبرنگاران حاضر در سالن ساعت ۱۹ با حضور پر شور بازیگران، منتقدان و اهالی رسانه  در ایوان شمس با اجرای فرزاد حسنی آغاز شد.

در این مراسم نام‌های آشنای سینما و تلویزیون همچون نوید محمدزاده، امیر جدیدی، امین حیایی، فرهاد اصلانی، هومن سیدی، میلاد کی مرام، امیرعلی دانایی، علی نصیریان، سارا بهرامی، شاهپور شهبازی، عزیزالله حاجی مشهدی، زهرا مشتاق طهماسب صلح جو، هوشنگ گلمکانی حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای مراسم کلیپی برای یادبود در گذشتگان اهالی سینما که امسال در این مراسم حضور ندارند،پخش شد.

گودرزی: انجمن منتقدان سینما سنگ محکی برای بهبود تولیدات سینمایی است

 جعفر گودرزی دبیر دوازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان در این مراسم با اشاره به اینکه جشن های دورهمی در سینما بسیار زیاد شده است، اظهار کرد: انجمن منتقدان و نویسندگان سینما می تواند سنگ محکی قابل اطمینان برای بهبود تولیدات سینمایی تلقی شود.

وی بیان کرد: امیدوارم خروجی این جشن که بدون در نظر گرفتن رفاقت ها و رابطه ها داوری شده است؛ منجر به رشد و بالندگی سینمای ایران شود.

وی ادامه داد: در شرایطی که مدیران اهالی فرهنگ و هنر به آشفتگی های فرهنگی جامعه نمی پردازند، ما امید داریم تا با نگاهی تخصصی بتوانیم بخشی از این کار را انجام دهیم.

تجلیل از برترین های سینمای کودک

اولین بخش این جشن به سینمای کودک و نوجوان اختصاص داشت که برترین آن ها در چهل سالگی انقلاب اسلامی معرفی شدند.

جایزه بهترین فیلم نامه به «باشو، غریبه کوچک» کانون پرورش فکری کودکان و  جوانان اختصاص پیدا کرد.

جایزه بهترین کارگردانی به کیومرث پوراحمد اهدا شد.

ترانه علیدوستی و مهدی باقر بیگی به عنوان چهره های برتر سینمای کودک و نوجوان از طرف انجمن منتقدان انتخاب شدند.

فرخ هاشمیان بازیگر فیلم «بچه های آسمان» ساخته مجید مجیدی به عنوان برترین بازیگر کودک و نوجوان چهل سال سینمای انقلاب شناخته شد.

جایزه بهترین فیلم  بخش نوجوان چهل سالگی سینمای کودک و نوجوان هم به بهرام بیضایی برای فیلم «باشو غریبه کوچک» اهدا شد.

بزرگداشت اسحاق خانزادی 

در ادامه این مراسم از اسحاق خانزادی صدابردار پیشکسوت سینمای ایران با پخش کلیپی در قالب عاشقانه های سینمایی و گلچینی از اظهار نظرهای کارگردانان سینما تقدیر شد.

در بخش ابتدایی جوایز سالانه جشن سینمایی منتقدان و نویسندگان در بخش خلاقیت و استعداد درخشان از میان «درساژ» ، «خجالت نکش» و «امیر» نامزدهای این بخش؛ جایزه به نیما اقلیما برای فیلم «امیر» تعلق گرفت.

جواد طوسی ریاست انجمن منتقدان  با بیان اینکه این جشن یک دعوتی برای کنار هم بودن است، عنوان کرد: استمرار ارتقا کیفی سینمای ایران دلیل برگزاری این جشن در شرایط اقتصادی کنونی جامعه است.

وی بیان کرد: اهمیت به افرادی که هنر را ارج می نهند و به شعور مخاطبان احترام می گذارند، عمل پسندیده ای است که از اهداف این جشن به شمار می رود.

وی همچنین بیان کرد: امیدوارم این جشن بتواند باعث اثر بخشی بر فیلم ها و بازیگران جامعه باشد.

اهدای تندیس به چند بخش فنی

 در بخش نامزد های چهره پردازی از میان  نامزدهای این بخش؛ سعید ملکان «تنگه ابوقریب»، مهرداد کیانی «شعله ور»،عباس عباسی «چهار راه استانبول»،ایمان امیدواری «مغزهای کوچک زنگ زده»،فاطمه کمالی «دارکوب»، تندیس این جشن به سعید ملکان برای فیلم «تنگه ابوقریب» اهدا شد.

 در بخش طراحی صحنه و لباس از میان نامزدهای این بخش از جمله عباس بولوندی «سرو زیر آب»،محمدرضا شجاعی «شعله ور»، محمدرضا شجاعی «تنگه ابوقریب»،محسن نصراللهی «مغزهای کوچک زنگ زده»،محسن شاه محمدی «بمب یک عاشقانه»،بابک پناهی و نازیا پرتو زاده «به وقت شام»، جایزه به محمدرضا شجاعی برای فیلم‌ «تنگه ابوقریب» اهدا شد.

سعید عقیقی نویسنده و فیلم نامه نویس سینما نفر بعدی بود که در این جشن از وی تقدیر شد.

عقیقی گفت: خیلی خوشحالم که در زمان حیاتم از من تقدیر شد و امشب یادم آمد چقدر در صف فیلم های سینما ایستاده ام.

وی ادامه داد: در بحث کیفیت در سینمای ایران باید عمیق تر صحبت کنیم که شما منتقدان این رسالت را بر دوش دارید پس امیدوارم بیشتر در صحنه حضور داشته باشید.

پوراحمد:بدون حامی مالی نمی توانیم فیلم بسازیم

کیومرث پوراحمد با بیان اینکه من پیش از قصه های مجید در ژانر کودک و نوجوان فعالیت داشتم، اظهار کرد: یک سریال اسپانیایی به تازگی تماشا کردم؛ جذابیت آن در حدی بود که دیگر نمی خواهم فیلم ببینم.

وی با ابراز گلایه از برخی دستگاه های فرهنگی اظهار کرد: من فیلم نامه ای را برای یکی از ارگان های مهم در بخش کودک و نوجوان بردم اما به من گفتند اسپانسر بیاور تا بتوانیم آن را بسازیم. اگر حمایت کننده مالی نداری ما شرمنده شما هستیم.

وی ادامه داد: من اگر همسرم را نداشتم در بحث اقتصادی از پای در می آمدم حالا که سینما اقتصادی و پولی شده دیگر ما را کمتر می بینید زیرا حساب و کتاب خوبی نداریم.

جایزه بهترین موسیقی متن به سهراب پورناظری برای فیلم «شعله ور» اهدا شد. برای اهدای این جایزه حمید نعمت الله کارگردان این فیلم به روی صحنه حاضر شد و جایزه او را اهدا کرد.

مهندسی صدا بخش بعدی جوایز جشن منتقدان و نویسندگان بود که در میان نامزدهای این بخش به طاهر پیشوایی و علیرضا علویان برای فیلم «به وقت شام» ساخته ابراهیم حاتمی کیا اهدا شد.

بهترین تدوین سال از طرف جشن منتقدان به هومن سیدی و مهدی سعدی برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده »اهدا شد.

هومن سیدی  گفت: خیلی خوشحالم که این جایزه را از دست منتقدان سینما می گیرم.من در این چند سال خیلی مدیون مهدی سعدی هستم و همیشه او را همراه خودم به عنوان یک رفیق خوب احساس می کنم.

تندیس بهترین فیلمبرداری به حمید خضوعی ابیانه برای فیلم «تنگه ابوقریب» تعلق گرفت که به دلیل حضور نداشتن او در سالن، امیر جدیدی به نمایندگی از عوامل فیلم این جایزه را دریافت کرد.

 اصغر رفیعی جم تصویربردار پیشکسوت سینمای ایران و تهیه کننده سینما دیگر شخصیتی بود که از طرف انجمن منتقدان، مورد تقدیر ویژه قرار گرفت.

 سیروس الوند که برای تقدیر از اصغر رفیعی به روی صحنه حاضر شده بود، گفت: سینمای بدون منتقد مثل چهره‌ بی آینه است و شما یکی از ارکان رشد کمی و کیفی سینما به شمار می‌روید.

وی بیان کرد: قهر منتقدان سینما ارزشمند است و حضور شما این چرخه را کامل کرده است.

الوند ادامه داد:  فیلمبرداران ما کمتر مورد تقدیر گرفته اند در حالی که اساتید این حوزه  چیزی از بهترین های دنیا کم ندارند.

 مهرزاد دانش منتقد سینما در این جشن با انتقاد از نام جشن منتقدان بر این مراسم اظهار کرد: روح نقد و منتقدان در این مراسم جاری نیست از این رو هیچ تفاوتی با مراسم های دیگر سینمایی از جمله جشنواره فجر ندارد و به نظرم باید به شکل دیگری برگزار شود.

وی بیان کرد: ما منتقدان و خبرنگاران ستارگان خاموش سینمای ایران هستیم که در ۳۶۵ روز سال دیده نمی شویم.

جایزه نقش مکمل مرد توسط جمشید هاشم پور برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» به فرهاد اصلانی اهدا شد. 

فرهاد اصلانی با بیان اینکه گرفتن این جایزه از دست جمشید آریا برای من افتخار بزرگی است، تصریح کرد: از هومن سیدی و تیم حرفه ای او تشکر می کنم و امیدوارم منتقدان هر روز بیشتر بدرخشند.

جایزه نقش مکمل زن در میان فیلم سالهای گذشته سینما از طرف جشن منتقدان به سحر دولتشاهی برای فیلم «عرق سرد»تعلق گرفت که این تندیس توسط گلاره عباسی به او اهدا شد.

دولتشاهی پس از دریافت این جایزه گفت: از شما تشکر می کنم که تلاش من را  لایق جایزه دانستید؛ این جایزه که توسط جمع کثیری از منتقدان به من اهدا می شود برای من بسیار ارزشمند است.

دیپلم افتخار بهترین نقش اول مرد جشن منتقدان سینما به امین حیایی برای فیلم «شعله ور» اهدا شد.

امین حیایی پس از دریافت جایزه گفت: من دیپلم افتخارم را در جشنواره فجر گرفتم اما خوشحالم که در این جشن هم جایزه را دریافت می کنم.

سارا بهرامی و نوید محمد زاده؛ بهترین بازیگران نقش اول

تندیس بهترین نقش اول مرد به نوید محمدزاده برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده»تعلق گرفت.

وی که در میان تشویق های بی وقفه حاضران در روی صحنه حاضر شد، بیان کرد: هنوز هم می گویم این جایزه برای من بسیار با ارزش و با اهمیت است و خطاب به هومن سیدی گفت این کمترین کاری بود که می توانستم برای نقش عالی این فیلم به تو تقدیم کنم.

دیپلم نقش اول زن به باران کوثری برای فیلم «عرق سرد» اهدا شد که سحر دولتشاهی به نمایندگی از او این جایزه را دریافت کرد.

تندیس نقش اول زن هم به سارا بهرامی برای فیلم «دارکوب» اهدا شد.

بهرامی پس از دریافت جایزه گفت: تمام تنم می لرزد و خیلی خوشحالم که این جایزه را از دست اهالی قلم دریافت می کنم.

وی ادامه داد: به کاندیداهای این بخش می گویم همین که نام من در کنار شما قرار دارد برایم بسیار ارزشمند است.

 دیپلم بهترین فیلم‌ نامه توسط حسن فتحی کارگردان سینما و تلویزیون به هادی مقدم دوست و حمید نعمت الله برای فیلم «شعله ور»  و تندیس این بخش هم به هومن سیدی نویسنده فیلمنامه «مغزهای کوچک زنگ زده» اهدا شد.

سیدی:مثل دیوانه دنبال نقد منفی درباره خودم می گردم

هومن سیدی پس از دریافت جایزه این بخش گفت: شما منتقدان نه تنها ستاره های خاموش سینما نیستید بلکه امثال من راهشان را در سینما با شما پیدا می کنند.

وی همچنین تصریح کرد: من هر روز مثل دیوانه در اینترنت دنبال نقدهای منفی درباره خودم می گردم و آن ها را می خوانم.

بهترین کارگردانی جشن منتقدان باز هم به هومن سیدی برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» رسید که او در این بخش گفت: مثل اینکه امشب شب من است.

بهترین فیلم از دیدگاه منتقدان هم در آخر به سعید سعدی تهیه کننده فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» اهدا شد که پس از دریافت جایزه گفت: بسیار خوشحالم این جایزه را امشب به خانه می برم.

منوچهر شاهسواری آخرین سخنران این مراسم درباره این جشن بیان کرد: امیدوارم این جشن در سال های آینده با تغییرات اساسی برگزار شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینما و تلویزیون زهرا رشد سینمای ایران فرهنگ و هنر جامعه کودک و نوجوان انقلاب اسلامی کانون پرورش فکری کودکان کیومرث پوراحمد سینمای کودک مجید مجیدی انقلاب بهرام بیضایی ایران خلاقیت شرایط اقتصادی موسیقی دیپلم باران کوثری تلویزیون اینترنت سینمای ایران نوید محمدزاده سارا بهرامی جشن منتقدان سینما مغزهای کوچک زنگ زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، صبح امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه ای در صدد نا دیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مولفه های دیگری در این مسئله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد. رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد: تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مسئله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال، در همین شرایط هم، در بخش خصوصی، کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

محمد خزاعی گفت: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید موثر است، ذهن ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است، تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد. او با اشاره به حضور بیش از ۷۰ فیلم سینمایی در جشنواره فجر ۴۲، تولید بیش از ۲۵۰۰ فیلم کوتاه که حدود ۵۰ درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از ۹۰ مستند و ۴۰ انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی خاطرنشان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف ۱۰۰ نفر و در فیلم های مستند و کوتاه حدود ۱۰ نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر ۳۰ هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند؛ و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم ها فراهم شده قابل ملاحظه است. به گفته وی، این وضعیت گوشه ای از تلاش های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت های تولید و اشتغال در سینماست؛ عدم اشتغال، شاخص های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم. رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مسئله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره ها، این چالش ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی موردپسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبروئیم. محمد خزاعی گفت: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است. او با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و موسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است. محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آیین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است. او ضمن تشکر از همه آنانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست،گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه ، فضا را به گونه ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود. خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند، خزاعی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست. او گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با ۵۰۰ میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم . همچنین در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید، به طور قطع، روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف وخانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است. اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند. ۵۷۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903971

دیگر خبرها

  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • جزئیاتی تازه درباره آخرین عاشقانه زنده‌یاد حسام محمودی
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد